top of page

Balirne preše HSM zmanjšajo količino vašega odpadnega materiala za do 95%! S tem prihranite dragocen prostor, ki ga zavzema odpadna embalaža. Z balami, ki vsebujejo homogen material ustvarite sekundarno surovino, ki se ponovno vključi v cikel recikliranja. Poleg tega predstavljajo večje količine baliranega materiala določeno tržno vrednost, ki vam prinese dodaten dobiček, namesto da plačujete za odvoz odpadne embalaže. Glavne skupine preš glede na namembnost in način postavitve so predstavljene spodaj.

Zaradi svoje velikosti, stroškovne učinkovitosti in zmogljivosti so vertikalne preše HSM iz serije V-Press primerne tako za industrijo, proizvajalce kot za trgovino. S to kompaktno stiskalnico lahko zmanjšate volumen embalaže za do 95%. 

Vertikalne preše so namenjene predvsem stiskanju papirja, kartona in plastične folije, nekateri modeli pa nudijo tudi možnost stiskanja plastenk in odpadnega materiala iz trde plastike.

> Oglejte si celoten nabor modelov

Področja uporabe horizontalnih preš so večji trgovski centri, proizvodnje, logistični centri, skladišča, papirna industrija, tiskarne, podjetja za predelavo odpadnih materialov.

Primerne so za stiskanje papirja, kartona, folije, penastih materialov, polistirena, kovinskih košar, sodov, gum, itd. 

 

Odlikuje jih velika odprtina za polnjenje ter nizka skupna višina, primerne so tudi za razsute materiale.

> Oglejte si celoten nabor modelov 

Za obrate s potrebo po stiskanju večjih količin odpadnega materiala so na voljo zmogljive kanalske preše, ki jih je možno prilagoditi individualnim projektnim zahtevam.

Nudimo vam podporo tekom celotnega procesa zasnove, izbora, zagona in vzdrževanja naprav. 

Širok izbor izvedb in dodatne opreme omogoča popolno integracijo naprave v vaš delovni proces.

 

> Oglejte si celoten nabor modelov 

ZAGON NAPRAVE

Poskrbimo za ustrezen zagon preše na licu mesta ter podučimo uporabnike o pravilnem rokovanju z napravo.

PROJEKTNE IZVEDBE

Pri zahtevnejših projektnih rešitvah prevzamemo celoten postopek prilagoditve projektnim zahtevam in usklajevanja s proizvajalcem.

VZDRŽEVANJE IN SERVIS

Za vse dobavljene naprave nudimo tudi vzdrževanje in servis ter prodajo rezervnih delov in potrošnega materiala.

bottom of page